Theorieles

… maar dan leuk!

Het eerste waar mensen aan denken bij muziektheorie is dat het moeilijk en saai is.
Gelukkig hoeft dat helemaal niet! Popschool de Reus legt het op een simpele manier uit, voor alle leeftijden en niveaus.
Je krijgt gehoortraining, zodat je dingen beter en sneller gaat horen.
Met bekende nummers als voorbeeld leer je zien hoe toonladders en akkoorden samenwerken. Akkoorden zijn namelijk gebaseerd op toonladders.

Je krijgt ritmetraining zodat je goed leert tellen; hierdoor leer je ook om dingen sneller te herkennen, timing is immers alles als je lekker muziek wilt kunnen maken.
Je leert bij de cursus bijvoorbeeld akkoordenschema’s lezen. Dit is veel handiger dan tabulatuur. Waarom 8 pagina’s van het internet halen, als je het ook op een blaadje kan zetten?

Wil je leren beter begrijpen waarom een goed nummer een goed nummer is, makkelijker nieuwe nummers leren en effectiever componeren?

Kom dan onze theorieles volgen!
 

Theorielesprobeer het nu!

 

We laten je graag kijken of Popschool De Reus bij jou past. Vul je gegevens hieronder in zodat we vrijblijvend kunnen afspreken. Je krijgt van ons twee uur volledige les met 30 euro korting, waarbij je ook al je vragen over de popschool kwijt kunt. Doen!


Met het versturen van het formulier ga je ermee akkoord dat we de door jou ingevulde gegevens opslaan voor de proefles. Kijk op onze privacy policy voor de volledige tekst.

Top