Iwan de Reus

Iwan de Reus

Studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zijn hoofd instrument is Gitaar. Daarnaast speelt hij ook nog Basgitaar, Zang en Drums. Hij beheerst een zeer brede hoeveelheid speelstijlen: Rock, Funk, Blues, Fado, Country, Fusion-Jazz, Gypsy-Jazz.

Naast al het live werk is Iwan in 1998 ook begonnen met het geven van lessen op diverse muziekscholen in het land. In 2003 heeft hij zijn eigen school opgezet. Dit omdat er wat hem en diverse collega's betreft meer behoefte was aan scholen die op de praktijk in spelen en niet alleen op de theorie.

Iwan de Reus heeft ruim 25 jaar podiumervaring in binnen en buitenland en werkte onder meer met de volgende producties / formaties en artiesten:

Joris Lutz en T-Bone, Womack & Womack, Faya met Stanley Burleson, Jetty Maturain en Gerda Havertong, Hair the loverockmusical 30th anniversary tour, The Prinsesdinnershow met Maaike Widdershoven, Keimpe de Jong, Rosenberg trio, Flat Out, Dulfer, Senemali, Rob van de Meeberg, Fado ’n Guitarras de Portugal.

In de begeleidingsband van Jorgen Raymann: Hind,Replay, Izaline Calister. Verder o.a. Glenn Gaddum sr. , Brainfreeze, Shaken not stirred, Vormfout, Nasty en vele anderen.

Iwan heeft aan meer dan 40 (cd) producties een bijdrage geleverd zowel als gitarist, bassist, componist en als arrangeur.

Zo heeft hij meegewerkt aan meerdere top 40 hits waaronder die van Nasty “een moment zonder jou” & “hou me vast” en Vormfout met “15 miljoen wensen”.

Iwan geeft les van maandag tot en met donderdag.

http://www.youtube.com/embed/vetaGnxUSfU

Les van Iwan? Probeer het nu!

We laten je graag kijken of Popschool De Reus bij jou past.

Bel Iwan op 06 432 579 59 om vrijblijvend af te spreken.
onze aanbieding: 2 kennismakingslessen van een uur voor € 50!, waarbij je ook al je vragen over de Popschool kwijt kunt. Doen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap